Svatba

Svatba

Anotace: basen ve stylu Kytice, ale presne takto jsem to citila

Svatba

Přišla žena v černém kroji
sestřičky milého ke svatbě strojit

pupeční šňůrou středem tvého těla
smyčku kolem krku uvázat ti chtěla

ptala se na prsty, kde jsi je ztratil
kam jsi je schoval, koho jimi hladil

Přišly i družičky s velkými zuby
vázaly nevěstě svatební stuhy

hryzaly, hlodaly pod stolem kost
marně jsi sténal, prosil o milost

pak vzaly ruce, po lokty paže
nesly je k řece, shodily z hráze

Hledala nevěsta ruce svého muže
našla dva cáry zkrvavené kůže
Autor Stepa, 05.04.2005
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí