Poslední vzpomínka

Poslední vzpomínka

Anotace: ...(3/2005)

Představ si jak bolí,
když nůž z rány vyrveš prudce.
Představ si jak jablko trpí,
když ho loupeš slupku po slupce.

Tak prudce jako nůž z rány,
lásku jsi z mého srdce vyrvala.
Postupně, jako slupku po slupce,
svůj obraz z mysli mé jsi sloupala.

Přestože cítil jsem jak z nitra vytrácí se
touha má i vášeň bez lesku,
má vůle zhasla světlo víry a smířila se
s vystoupení posledním...bez potlesku.

Ale navždy v mých představách,
vzpomínka za vzpomínkou budou se mi vracet naše dny.
Oním spánkem, jímž skončí se trápení mé,
tím dám ti sbohem a pak?
- zmizte mé bezedné sny!
Autor zaba.zuzla, 05.04.2005
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí