Proč jsem to nevěděl

Proč jsem to nevěděl

Anotace: ...(8/2004)

Proč jsem jen nevěděl,
že je to naposled co vidím tě spát.
Moh´ jsem tě lépe přikrýt
a dívat se na tebe celou noc.

Proč jsem jen nevěděl,
že je to naposled co polibek ti můžu dát.
Moh´jsem tě políbit, a ne jednou,
líbal bych tě tisíckrát.

Proč jsem jen nevěděl,
že je to naposled co můžu si s tebou hrát.
Moh´ jsem tě škádlit a uvádět v šílenství.

Proč jsem jen nevěděl,
že je to naposled co slyším tě nahlas se smát.
Moh´ jsem si tvůj smích nahrát a
pořád si ho teď pouštět.

Proč jsem jen nevěděl,
že je to naposled co můžu tě lépe znát.
Moh´jsem si připravit seznam a
pořád se tě jen ptát.

Proč jsem jen nevěděl,
že je to naposled co vidím tě spát.
Moh´jsem tě lépe přikrýt,
políbit tě a poškádlit,
počkat až bueš se smát
a pak se jen ptát a ptát.

Proč jsem jen nevěděl,
že je to naposled co květinu můžu ti dát.
Dal bych ti jich sto a ty bys věděla,
jak měl jsem tě rád.
Autor zaba.zuzla, 05.04.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí