Řeka

Řeka

Anotace: šel jsem v noci z hospody kolem řeky a tohle mě popadlo

Prameny vlasů
královny bohů
česané kamením
zbarvené setměním
plující světem dobra i zla

Krůpěje slz
v náručí můz
z oka pramene
pod víčkem zpěněnné
jiskrně planoucí nocí i dnem

Souvětí slov
na rtech vdov
šeptané bouřením
lechtivé šuměním
psané zrozením, smrtí i životem
Autor horymír, 05.04.2005
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí