Život je iluze

Život je iluze

Anotace: ...

Život je jenom sen
a probudí se ten,
kdo skoná.
Jsou to jen iluze,
sklouznutí do nouze,
jež smysl nemá.

Jako pochod slepce,
krátký sprint hřebce
za smrtí
je život náš strastiplný.
Do krvavé skvrny
nás rozdrtí.

Snad ten život jen jeden je
a zpátky do něj nás už nevlije.
Popírám jej,
jako popírali jiní velcí.
Už nechci být v této kleci,
už mne nevolej.
Autor Žiťa, 18.04.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No. Je to poměrně jedna z prvních mnou čtených zde.
Zaujala.

18.04.2007 17:26:00 | .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí