Zvládnem to

Zvládnem to

Anotace: jsme na to dva...

Slza slzu mine,
myšlenka po myšlence bodá víc
jak lehce se člověk obviňuje,
bere na sebe špínu světa a nedokáže nic říct!

Dřív dokázal by ses se životem prát,
ale dnes poprvé se o tebe začínám bát.

Na tvojí tváři mi chybí úsměv,
jiskry v očích taky pohasly,
nepoznávám tenhle pohled vyhaslý...

Chceš? Podám ti ruku, zas to zvládnem,
jen prosím neplakej, neboj znovu začnem!
Autor Kariš, 18.04.2007
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí