Dětství

Dětství

Anotace: Taková malá, nostalgická vzpomínka... "hohy" = rohy = culíky... ;)

Za řeč to ani všechno nestojí,
ani za to, abych byla v křeči,
přesto bych chtěla zapomenout obojí,
být malou holkou, co občas brečí.

Ležet zas v peřinách z trávy a mechu,
dívat se na nebe a hádat zvířata,
co po blankytu prochází bez spěchu,
být zase malá a střapatá.

Nechat si od mámy udělat "hohy",
mazlit se s kočkou na zemi,
plné modřin, mít tak zase nohy,
ale to všechno zdá se mi.

A písek v hodinách dál sám padá,
nezastaví jej ani moje touha,
přiznám se, život mám moc ráda,
doufám, že cesta bude ještě dlouhá...
Autor prostějanek, 18.04.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě bude:))

21.04.2007 16:43:00 | Favi

má to určitě svůj smysl a pro tebe význam, mezi verši jsem našel nějakou básnickou perličku, ale není to tolik dobré, prostě jen mám svůj vkus trochu jiný

18.04.2007 20:58:00 | Pavel Kotrba

ten konec se trošku nerýmuje, ale jinak je pěkná...

18.04.2007 20:44:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí