Poselství štěstí

Poselství štěstí

Anotace: až naděje ti umře, pak i ty jsi již mrtvý...

Když oči od věčného pláče pálí
a srdce tvé se jen těžko slepí
pak lék pro tebe není.
Snad jen když zlého se na tu pouhou chvíli zbavíš.
Třeba tancem jej unavíš,
až úplně do vyčerpání,
až jen hudbu slyšet budeš,
a tvé oči budou zavřené.
Budeš se lehounce pohybovat
jako víla tančící po měsíčních paprscích.
Můžeš plakat,
můžeš řvát,
jen nesmíš dupat,
nesmíš naději udusat!
Musíš pro ni padnout vyčerpáním,
dotknout se jí třeba jen myšlenkou,
ale už bude tvá
a nikdy tě neopustí!
Musíš v ni věřit
a ona se pak stane poselstvím štěstí pro tebe!
Autor LuciAngel, 18.04.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí