mleté

mleté

Anotace: vepřové

Rozemletá zviřátka
To je smutná pohádka
Půl na půl když masíčko
chce předhonit sádlíčko
Šnekem když se prohánějí
mazlavě si dovádějí
už se blíží konec mlejnku
spolu budou za chvilenku
ruku v ruce otvorem
sleduješ to s odporem
a když z výšky na tác dolů
padají si stále spolu
žaludek si bere volno
posílá svůj obsah kolmo
Autor poeta, 05.04.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí