SMSka

SMSka

Anotace: Z roku 2005, tzn. bylo mi 13...

Bez háčků a bez čárek,
prsty jenom běhají,
po tlačítkách bez hádek,
jak klokani skákají.

Slovíčko je hotové,
stačí už jen tečka.
Nemůžu začít nové,
počet písmen stoupá.

Tak já už to odešlu,
ať se kámoš těší,
nějak se to zaseklo.
Co ten mobil řeší?

Schránka už je přeplněná,
nic se do ní nevejde,
zpráva, která je přečtená,
ať už honem odejde.

Konečně mi mobil pípá,
zpráva už je přijatá
a jak to u těch zpráv bývá
jsem z odpovědi dojatá.
Autor ajinecka.ch, 18.04.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí