Nechat se unášet větrem

Nechat se unášet větrem

Anotace: a...

Větrem nechat se unášet,
nad širou plání,
přes nádhernou zemi,
jen jako prach,
nechat se nést,
být svobodný,
a čekat,
čekat až přestane vítr vát,
nechat se nést,
a pozorovat,
jak přestává vát...

jak utichá...
Autor Láďa, 19.04.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hned nechala bych se chvíli unášet....:-)

20.04.2007 21:58:00 | Lorraine

To jsi napsal nádherně.A byl by to zážitek.

20.04.2007 12:06:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí