Tobě

Tobě

Anotace: jen

Jen tobě píši řádků pár
děkuji za to,že jsi,že tě znám.
Vstoupil jsi do mého života
tak znenadání
o tom co pro mne znamenáš,
ty nemáš ani zdání.
Na cestě temné,kterou
dáno mi bylo jít,
rozsvítil hvězdičky
duši dal klid,
zas tetelí se srdíčko
já děkuji ti zlatíčko.
Autor takova, 05.04.2005
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí