"O smrti prej"

"O smrti prej"

Anotace: Ale jinak tak asi o životě.Ale zase jinak je to jen pomatenej souhr písmenek.

Tak tu tak sedíme v tichu,
nikomu není do smíchu.
Každého už smrt láká,
ale ta se pořád někde fláká.

Nad zemí se tiše smráká,
nikdo neví co bude dál.

Kdo by se na to ptal?
Co nás čeká potom?
Celý je to o tom,jaký si to uděláš,
jestli na to máš a co za to dáš.
Autor smyrna, 05.04.2005
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prosím nepřekopávat morálku, se každou chvíli musím stydět!

10.04.2009 13:27:00 | Henrietta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí