...

...

Anotace: ...

Z lejen vyrůstají rovna květy
Jsou si podobna
I já se v nich shlížím
Je jitro
A na pasece v lese roste les
Je to nesmysl
Jako lejno co kvete
Co nosím na hlavě
Jako potulné chodící divadlo
Lejno na hlavě
O zábavu postaráno
Lejno na stropě
Padá
A lepí se mi na patu
Lejno roste na pasece v lese kde roste les

Širokodaleko není nic vidět
Jen moje pára z huby letí k nebi
Jen moje pára z huby a holubi z nosu letí
K nebi
Na obloze pak kličkují mezi mraky
Na modrém pozadí
Jak Salvator Dalí, se klikatí kníry a holuby kolem páry na nebi

Rozšikmené pohledy na sebe slintají
Autobusem škemrají
Naoko čekají, zvracejí
Jenom tak jenom tak
Zvracejí

Je to stejné je to stejné
Na nebi či na zemi
Je to fuk kam si ustelu
Postel prdel mě bude svědit tam
I tady
Pojďte kamarádi
Kouříme drogy
A bude nám hej

Kostrbaté pohledy
Moje pohledy
Pohledy z Persie se servírkami
Bez sukně či se sukní
Vyhrnutou až k pupku
Po kolena strachu
Autor Jan D., 20.04.2007
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, před zkroucením
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo, taky mi hrabe

09.09.2008 17:24:00 | před zkroucením

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí