Technický apokryf.

Technický apokryf.

Anotace: TUM

Betonu kvádry, plechu pláty
doktůrek, za svým cílem,
sklo kam se podívám,
síla, síla vědomostí,
přesto ostnaté dráty.

Vědomosti, věda, všude kolem,
signalizační sloupy,
řešení v dáli
numerika, stochastika
snad i travnatým stvolem.

Drť věcí, nikdy jsme nechtěli vědět,
spíš odpovědi,
svět,
život,
změť.

Akustika, správná diakritika,
rámce poznatků,
populární a uzavřený,
tam jsme my,
ve dvou stech nevědomí.
Autor deus ex machina, 20.04.2007
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Petrik78
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě napsáno

29.04.2008 18:37:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Navěky...

27.04.2007 01:03:00 | Rhiana E. Nebresk

Je hlavní, že to nevědomí máme. Kam by se schovávaly ty nadbytečné věci...

25.04.2007 14:04:00 | Juhunka

Div nám z toho hlava nepraskne...kde jsou ty staré dobré netechnické časy...

20.04.2007 11:04:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí