Není lehké...

Není lehké...

Anotace: ...žádat někoho o ruku :0)

Neni lehké ptát se květiny jak bude růst.
Neni lehké ptát se srdce-tvých úst.
Neni lehké ptát se větru,jakým směrem bude vát.
Neni lehké ptát se..........
....zda se mou chceš stát.
Autor drak-t, 05.04.2005
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí