..::Nadešel čas::..

..::Nadešel čas::..

Anotace: mno ... co říct no ... todle se mi ale vážně moc nepovedlo ... to předtím bylo o dost lepčí ... asi vo 400 % ..

Nadešel čas míru,
doba,
kdy každý na nebe pohlédne,
kdy se duch s vírou pozvedne.

Doba,
kdy se louky zelenají
a kdy slova znamenají,
co by znamenat měly.
A z každého
je hrdina smělý.

Však pomysli na mrtvé,
na ty co padli za věc.
Je to trochu nechutné,
ať jejch oběť nepadne
v niveč
nikdy nezapomeň!

Jednou nadejde čas...
čas klidu
a té krásné chvíle,
kdy svou lásku v náruči držíš.
S láskou ji hladíš a něžně mlčíš
při tom jí však říkáš víc,
než bys mohl slovy.
Na srdci už nemáš nic,
co říct bys jí mohl.

V dálce je však mrak.
Mrak černý
jako nejhlubší strach.
Strach temný,
kdy se bojí bratra brach.

Ten mrak se blíží
a s ním přichází zoufalství.
Tvé srdce,
čím dál tím tišší
do propasti temnoty se propadá.

Nadchází čas...
...čas bolesti ...
tupé bolesti,
jež všechny rány časem zhojí,
jež i něžnou duši ozbrojí
a do války ji pošle.

Ta válka bude nekonečná
a ty poznáš,
jaká je cena za štěstí.
Autor deSolAxe, 05.04.2005
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí