Já :)

Já :)

Anotace: tohle mě teď napadlo.. tak se mi nesmějte :)

Vážím si toho co mám,
nic mi nechybí,snad jen ta klučičí láska.
Jestli něco potřebuješ,já ráda ti to dám.
Jsem normální usměvavá holka,žádná modelka ani kráska.
No dobře..někdy jsem náladová,to uznávám.

Jsem ráda,že jsem taková.
Nechci se měnit,být jiná...
Jestli mě má někdo rád,tak proto,jaká jsem.
No dobře..občas jsem i líná.

Mám skvělou rodinu a kluky-kamarády.
Kolem spoustu hodných lidí,kamarádky,co mě mají rády.
Hnědé dlouhé vlasy,čokoládové oči a úsměv na tváři.
No dobře..najdou se na mně i vady. :D
Autor Gagulii, 05.04.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí