k nenalezení

k nenalezení

Anotace: ..naštěstí

Ještě jsem nenašel,
Co hledám
Ještě ne
V kupce voňavého sena
Ještě stále
Mívám
husí kůži
Při bouřce
A směju se,
Když mě lechtáš
na chodidlech
Ještě pořád umím bejt
Sakra uraženej na nepřízeň
Počasí,když chci jezdit
V létě na labutích
Ještě jsem tě nenašel
Mezi ostatními
třebaže se někdy přistihnu
Při
Dospělosti
hned si strachy
stavím
Z písku hrad
Abychom ho společně
za výskotu
natruc zbořili
pojď,
utečeme
před nimi
ruku v ruce
kdo bude první ve vodě
…TEĎ!
Autor Art Brasi, 05.04.2005
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí