N

N

Anotace: Toto jsem složila o mé malé sestřence.

Je to ještě neviňátko,
Chráněno před zlým světem,
Je to něco jako ptáčátko,
Před prvním letem

Když se na mě dívá,
Srdce mi to hřeje,
A když něco říká,
To už přímo pěje.

Když pozoruju její očka,
Vše kolem jakože není,
Ona je jako vločka,
Co pomalu se mění.

Jak vidím tu včelku malou,
co se na mě směje,
Moje city volně plavou,
Ani nevím co se ve mně děje.

Básním o sestřence mé,
Která je ještě malé dítko,
Ale až bude říkat A nebo bé,
Promění se v krásné kvítko.
Autor N.Ryba, 20.04.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilé.

23.11.2007 15:12:00 | Já Esther Ruth

joo,je fakt krásná,jak básnička,tak sestřenka kterou popisuješ!!!

26.04.2007 21:07:00 | pogísek

Podle toho, jak tu popiusuješ svoji sestřenku, bych řekla, že je to ANDÍLEŠEK!!!!! Fakt hezká (bánička). :-)

24.04.2007 09:10:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí