Přátelství

Přátelství

Anotace: Život je kámoš, hajzl a šmejd..takovej muj vykrik do tmy

Nečekala bych to
hlavně ne od tebe
no, tak vstaň nic se vlastně nestalo
ne, on je jen hra,
hra, co trestá vinné i ty nevinné
bude to vážné?
možná, vypadalo to tak
avšak co ten druhý?
a co já?
kamarádka a taková bota
díky Veru, díky moc
vzala si mi hrozně moc,
vzala jsi mi naději a možnost
tobě je to šumák
máš přece dost
dost štěstí na kluky,
dost štěstí a možnost výběru
a ty?
hm, zrovna on
co čekáš, že odpustím ti?
ne, tak to se pleteš
tvý pohledy, prosby, řeči
pozdě vyrčené skutky řekly víc
víc, a bohužel i líp
viděla jsem, jak to je,
viděla a věřila, že šálí mě zrak....

Co je to přátelství?
přebrání kluka?
navrat beznaděje....
ale co, tak si zvykni holka....

Lepší to totiž už nebude
Autor PrincessOfTheNight, 21.04.2007
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Emma Kulíková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tomo rozumím docela dobře...občas si taky vykřiknu do
tmy...

07.05.2007 20:47:00 | jedam

možná takový trochu víc osobní... snad by stálo za to, aby si to ta dotyčná přečetla... jinak dobrej výkřik;))

25.04.2007 19:28:00 | synthetic darkness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí