Napořád

Napořád

Anotace: zbytečná.

sukénky z bolestí
korunka z mramoru
kouzelný proutek

/černá políčka v kalendáři/

a prázdný komnaty
ve vile snů

***

hroty z hvězd
v loužích

to Měsíc nad námi
už se na to nemohl dívat

a já

/jenom mávnu proutkem/

a budeme zase
svázaní dlaněmi

*napořád*
Autor MishaX, 21.04.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí