Ztracena sama v sobě..

Ztracena sama v sobě..

Anotace: Bez pomoci... bez odhodlání.. sama.

Ztracená sama v sobě, ovlivněna sama sebou..
Ztatila klíč k sobě samé.
Já.

Ztracená sama v sobě, ovlivněna svými myšlenkami.
Bez citů, které přestala vnímat, se smysly,
které dělají vše jinak, než chce ona.
Já.

Ztracená sama v sobě, ztratila příručku k životu.
Bez slepecké hůle, která by pomohla jít
cestou dál.
Já.

Ztracená sama v sobě, němá, není schopna slova.
Slova bolí, ticho taky. Neví, co chtít.
Já.

Ztracená sama v sobě, ovlivněna sama sebou.
Ztratila klíč k sobě samé.
Já!
Autor katttka.k, 21.04.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí