HRA SLUNEČNÍCH PAPRSKů

HRA SLUNEČNÍCH PAPRSKů

Anotace: Dnes...

Hra Slunečních Paprsků
***********************

Krásné,staré Slunce-bledý kruh
má zatím pramálo z těch sil.
Mě každý den provází,jak věrný druh,
v němž vášně a vzdor žal otupil
a ráno co ráno je stejné,
zdá se,
že srdce v beznadějné kráse
tone.To ne!!
Jen chvíli.Lidský okamžik
to smutno trvá.Vtlačí
malou slanou perlu do Tvých víček
pak rozhoří se miliony svíček-
já rázem nevím,zda Ti září z očí něha víl...
Snad slunce konečně
prorazilo ranní těžké mlhy
a v Tobě našlo ideální cíl...
Autor Skywalker, 06.04.2005
Přečteno 480x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

ideální cíl? to někde existuje?
asi jsem prošvihla ten autobus
asi mi někam ujel
a možná jsem už šla i dobře kus
k řece, která snad i do těch míst pluje
jen bárka na břehu jí chybí
ach, ideální cíl..království tomu, kdo ho aspoň slíbí!

24.11.2010 03:45:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí