Kdo????

Kdo????

Anotace: kdo???...nekdo urcite..:-)

Kdo zalepí mého srdce ránu?
kdo pohladí mě v místě šrámu?
Kdo odhalí mé němé nic?
Kdo ví, žě nechci mnoho,ale víc?
Kdo ukáže mi cestu rájem?
Kdo poradí jak dál?
Je tu někdo kdo má zájem?
někdo, kdo by se za mne pral??
Autor Woski, 21.04.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí