Nekomentuj to, jen přihlížej..

Nekomentuj to, jen přihlížej..

Anotace: Nekomentuj to... jen trp.

Černí andělé odešli do nebe
V pekle ti bílí těsnají se
I ten žár slunce nás všechny najednou zebe

- Nekomentuj to, jen přihlížej.

Zatýkají se čestní a zločinci prchají dál
Ano rozuměj ne a ne zase ano
Ten největší mrzout se z ničeho nic smál

- Nekomentuj to, jen přihlížej.

Bílá je černá a černá je bílá
Vše jiné zdá se být
I já jsem možná jiná byla

- Nekomentuj to, jen přihlížej.

A až zavřeš oči, vzpomeň, jak se spí v posteli s nebesy
S pocitem viny
S prachem za zavřenými víčky

- Nekomentuj to, jen trp.
Autor katttka.k, 22.04.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekomentuju.

22.04.2007 11:26:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí