55

55

Anotace: ... v koloběhu života

Dvě pětky ve věku muže
značí stále úspěch u žen
neztrácí šarm a eleganci
u dam i slečen mívá šanci

Na chalupě práci zvládá
ač z ní občas bolí záda
to pak sedne pivko dá si
bez ohledu na počasí

někdy přidá štamprličku
ne však venku na sluníčku
pěkně na verandě v chládku
o víkendech a v dny svátků

též si zajde na točené
samozřejmě a ne že ne
dál pak maká v stoje v kleče
při práci – a ta neuteče
Autor Heron, 22.04.2007
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

tak říkáš ?...:-)

22.04.2007 12:09:00 | mamina

těch 55 může být vlastně fajn..

22.04.2007 11:54:00 | Gabika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí