Zdálo se mi...

Zdálo se mi...

Anotace: inspirováno opět jednou prozou od Cliva Barkera...verše jsou však moje...jen námět jsem převzala..

Sbírka: Tvoření jednoho stvoření

Zdálo se mi...

Až se z hodiny stanou dny
až pomine Den poslední
neuvidíme snad-Ty a já-
jak krásnou záři vydává
naše láska? ...

Zdálo se mi že mám v sobě Ráj
pouhým dechem stvořila jsem zahradu
zdálo se mi že potkala jsem Život
a vyřešila jeho jména záhadu

Pak se mi zdál sen nejkrásnější
že to všechno událo se doopravdy
a že den každý
Ty se mnou a já s Tebou
zůstaneme v té kráse
navždy.
Autor Malinka, 22.04.2007
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak táto sa mi páči mooooc moc moc!

15.05.2007 18:32:00 | gallatea

parádní dílko:-)

22.04.2007 18:52:00 | jedam

krásné :-)

22.04.2007 18:25:00 | mamina

Potěšilo to moji dnešní rozjívenost...

22.04.2007 18:18:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí