Lhostejnost

Lhostejnost

Anotace: chladně nasávám vzduch/ nemám chuť na vztahy

Sbírka: ich gehe jetzt

ze všech stran na mne
útočí provazce citů
/v duše skrytu
maskuju svůj chlad
akumulátorem/

potřeba těch růžovejch brýlí
"tak co, holka, už někoho máš"?
/bože můj, co se ptáš?
já jsem sama, co víc?/

Já netoužím po sdílení
nemám křehké srdce krásky
/a jakýkoliv sloňování lásky
mne opravdu nedojímá.../

Jsem sama a kdo je víc?
/Vždyť z plic
mi pomalu uniká i zbyteček citů
dlaně zatínám
beznadějně řvoucí/

cosi

o

lhostejnosti.
Autor Franti, 22.04.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Však se ještě nadechneš...

22.04.2007 22:50:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí