Pán krve

Pán krve

Anotace: ..baseň inspirovaná melodií písně "Zwitter" od Rammstein...by KA

Je to můj zvrácený sen
Myslím na něj den co den
Svírá mě to jako laso
Chci ochutnat lidské maso
Krásně pěkně pečené
K tomu láhev červené
Všechno to do lebky dám
Jen já budu Krve pán!

Kapky tečou po bradě
Další z vás je na řadě
Už cítím to teplo v puse
Opíjím se v jednom kuse
Pro vás je to nechutné
Pro mě zase nezbytné
Bez toho už nelze žít
Dej sem tepnu, dej si říct!

Krev tu všude kolem teče
Olizuješ ostří meče
Na dně mojí skleničky
Jsou jen krevní destičky
Náhle však mám sucho v krku
Nikde nemám čerstvou ruku
Na kolena nepadám
Říkám si: „Vypij se sám!“
Autor Kain de Amedha, 22.04.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné a i vtipné:-D

07.06.2007 16:04:00 | wenuse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí