Kosí svět

Kosí svět

Anotace: Jak ten svět může být jednoduchý...stačí si vybrat na co se zaměříte...(starší dílo)

Kosí svět

Babička v keři onanuje
Hloupí kos po ní pokukuje
Malé dítě opodál míč hází
Její otec na Spartu sází

V televizi basketbalista koš dává
Maminka na dítě do vlaku mává
Děvka kontakt ztěžka navazuje
Dítě si modrožluté boty zavazuje

Pěna ve vodě pomalu stoupá
Herečka nervózně nohou šoupá
Kadeřnice opět dělá trvalou
Psychiatr poslouchá holku zoufalou

Kosi ale jen u keře sedí
Na bezzubou babičku hledí
I když jediné co vidí jsou záda
Na kterých má vytetovaného chcíplého hada

Prostě přes to, že letí už sedmdesátý rogalo
A že obchodníci říkají pravdu jen málo
Kosi za zády vetché babče stojí
Že to nepřežije se moc bojí

Její hůl se pomalinku pohne
Sklenici se zuby na zem strhne
Otáčí se babička v pyžamu
Na hlavu si dává hokejovou helmu

Sedá na svůj moped, vlasy kosům mávají
Všichni, jeden po druhém k zemi lehají
Míč se dívce nevrací, pěna nemá kam stoupat
Odjezdem kosí babičky svět zůstal stát
Autor Never, 22.04.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...

23.04.2007 08:23:00 | Azazen

:-)....to jsem ráda...ale doufám, že tě rozesmál obsah...:-D

23.04.2007 01:24:00 | Never

Přímo rozkoš, dnes jsem se potřeboval zasmát a Tobě
se to na 100% povedlo...

23.04.2007 00:00:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí