V prázdném poli

V prázdném poli

Anotace: přemýšlení o nutnosti bez možnosti..

Za chladného rána na širých pláních stojíš sám...

Poryv větru žhavé uhlíky přání v tobě rozfouká.
V prázdném poli - nic než čekat - když touha zavolá.
Sám sebe spal svým žárem nemáš-li proč planout.
A duši svou nech splynout s šedou oblohou
čistou a vzdálenou...

Nech temnotu srdce ať ji při posledním mávnutí chladných křídel pohltí krajina.
Ztrácej se v sobě a nech plameny plát
pak ve spirálách kouře do nebes vystoupáš.

Zas stojím v prázdném poli posetém popelem.
pod šedivým nebem táhne se šedá zem...
Plochá a pustá.
bezčasá a bezvěká...
A na horizontu... města spálená...
Autor GM, 23.04.2007
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomíná mi to trošku zvrhlé skupinové meditace

24.04.2007 13:03:00 | Ariana (Lori)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí