Tiché vzdechy

Tiché vzdechy

Anotace: jen tak, z pocitu...

Ztracena mezi lidmy všemi
(a v ruce kousek heboučkého sametu)
za sebou zametu
stopy...

Tiše žmoulám dvě tři slova
(o lásce, kráse, marném snění)
a jako lék na zapomnění
procitám...

Horce vítám nebeské vozy
(vztahuji ruce k obloze)
a teď, možná trochu uboze
se loučím...
Autor Franti, 23.04.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím...

23.04.2007 12:29:00 | prostějanek

Krásné vzdechy...

23.04.2007 12:26:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí