V objetí živlů

V objetí živlů

Anotace: a v tvém

Jako slunce
prosvětlíš mne
proteplíš kosti
ztuhlé vztahy k okolí
rozpálíš lásku zažehneš zlosti
pohladíš ať nic nebolí

Jako vítr
pofoukáš místa spálená
zchladíš zaduješ
ohneš mne trochu vlastním směrem
zarputile vzdoruji než
shodneme se před večerem

Jako voda
smýváš rány
co jsem kdesi sklidila
přidáš trochu soli
abych rychleji zdraví nabyla
i když to chvíli bolí
tajemství v hloubkách uchováš

V souhře živlů
po krůčku
na slunci ve větru ve vodě
věříme možná náhodě
když rosteme k sobě
ty ke mně a já k tobě
už neptáme se zda máme být
toužíme v lásce se utopit
Autor Heda, 07.04.2005
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí