básnička

básnička

Anotace: ..o ní pro ní...

básnička pro tebe,
co letí do nebe.
do nebe co studí,
nebe co hříšné duše budí.

básnička pro ní,
co tak krásně voní.
voní jako kvítí,
jako slunce ,které nekonečně svítí

básnička o mít rád,
mít rád jako kamarád.
kamarád co pohladí,
jako ten co nezradí.

jsi slunce co mě hřeje,
jsi ta co mě rozesměje,
jsi moje druhé já,
jsi ta co neni zlá,
jsi tu pro mě a já pro tebe,
jsi ta co mě vezme do nebe,
jsi ta s kterou nebe nestudí,
jsi ta s kterou mě noční můry nebudí,
jsi štěstí co tady na větě mám,
jsi ta s kterou úsměvy znám,
jsi všechno ,co si víc přát,
jsi ta ,kterou mě baví mít rád.
Autor slečna Jůlie, 23.04.2007
Přečteno 672x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí