Rozhřešení

Rozhřešení

Anotace: něco jako osud

V šerosleposti a taji
si hvězdy příběh vyprávějí
Smutný hřbitov,temný žal
ptá se Jí co udělal,
slzy kapou na pomník
nemůže už bez NI žít
„Přijdu lásko“,krev ruce skrápí
černý peří havrana,kreatura krvavá
teď na kameni leží
Hlína ho zaplavila studená
zeď v rohu hřbitova,tam spí sebevrazi
Láska jeho?
Pomník s květinami,
Co paprsky jej zahřívají
Autor Chránič Zubů, 07.04.2005
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí