Kratinká

Kratinká

Anotace: ...no jak jinak než nestíhám...

Každodenní spěch a shon,
brání mému psaní básní,
V dálce pak je někde on,
co snad po mě taky teskní...

Sem tam písne smsku,
jo žiju, dýchám, pracuji.
Vydrž lásko, nech těch stesků,
snad víš, že tě miluji...
Autor Popelka, 07.04.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí