nemohu

nemohu

Anotace: ...

Nemohu
Tě zahrnout
minutami svými,

ale mohu Tobě říct
bud mou minutou,

nemohu Ti
v chodbách Tvých,
šedí polít stíny,

ale mohu na chvíli
držet ruku Tvou,

Nemohu se dívat
do Tvých jasných očí,

jediné co mohu ,
hledět na nebe,

když si říkám nemohu
a hořká slza oči smočí,

pak najednou zas mohu
jen při myšlence na Tebe...
Autor chalcedon, 24.04.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

blahopřeji k první stovce :o)

25.04.2007 15:08:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí