...Ty...

...Ty...

Anotace: Básnička o člověku jenž dodal spermie pro mé zrození...

...Ty...

Před tím než jsem se vzbudila
přála jsem si abys tam stál
před tím než jsem šla ven
přála jsem si abys tam byl

ale ty ses semnou nesmál
vlastně ani nežil

I když jsme byli spolu
na city koukala jsem dolu
nedostaly se výš
pak že o tom sníš

Víš, kolikrát jsem si říkala, že máš moc práce
věř, tohle omlouvání netrvalo krátce

Vždy jsem byla ráda, že jsem s Tebou
teď mě z tvého srdce žíly zebou
vytrhl jsi mi vnitřnosti z těla
i toho jsem radostí pěla

Namluvil jsi mi spousty pohádek
naděje z nich mě posadila na zadek
oči jsi mi pomocí jich vykloval
zaslepenou čekat nechával

Nechci se vnucovat
nechci tě pucovat
jen mi řekni PROČ

Proč jsi se ke mě vracel
když v srdci jsi z těch chvil zvracel?
Proč jsi chtěl abych tě měla ráda
když na tvou kudlu čekaly má záda?
Kvůli lidem jen tak na oko?
Tak to seš pořádný pako!
Tohle to všechno mě už nechává kladnou
ale tys ze mě udělal partnerku chladnou
podle tebe prý hledám druhou polovičku
tos mi připravil pěknou zabijačku
nejvíc mě rmoutí jediné zjištění
tebou jsem se nakazila v ranném pučení
K lidem co mě milují chovám se jako ty ke mě
Proto tě teď prosím vyrvi svou část ze mě!
Buď brutální nedělej to jemně
ať pochopím že kolem nás je konec psaný černě...
Autor Never, 24.04.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svět je brutální sám o sobě, není hodný a bolest zocelí.Báseň dokonalá.

25.04.2007 10:46:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí