k vašemu svátku čarodějnic

k vašemu svátku čarodějnic

Anotace: Přeji větrné počasí,šťastný průlet životem a přistání bez problémů.

V Sobotíně i Losinách,
jsou vytištěny pozvánky,
sám satan Vám je rozesílá,
kam?, - na Petrovy leť kameny.

Ano - ano, je to tady,
slavná chvíle - slavná noc,
rej čarodějnic se tu slaví,
jistě těšíš se zas na to moc.

Lákají tě velké dálky?,
poletovat v povětří?,
pro nás zůstaň raděj tady,
i zde půvabem nás okouzlíš.

Kouzlo tobě jistě vlastní,
nám nedá mnohdy ani spát,
nejen tím že máš oči krásný,
ale i ústa co rozkošně dovedou se smát.

Půvab tvůj i ladné tvary,
jsou zas o rok krásnější,
jak očarovat nás je tobě známý,
promiň - tu krásu chtěl bych i já míti v náruči.

Než oprášíš to své koště,
a na sabat mi odletíš,
zapal červené a zlaté svíce,
pro sex a zdraví co také chci.

Nepřeháněj to s tím rejem,
ať nejsi za to mučena,
kouzli - čaruj jak si zachceš,
buď hýčkána a chválena.

Než obletíš staré hrady,
jeskyně či kláštery,
vzpomeň kdo je s tebou tady,
a slova z lásky říká ti.

Kouzelná ta dvě - tři slova,
co jsou silně magická,
nech opakovat si je stále - znova,
„miluji tě“, „mám tě rád“

Tobě mohu jenom popřát,
čaruj krásně stále dál,
uplatni tak svoje kouzla,
tam kde mají lásko hřát.
Autor bobi bobie, 25.04.2007
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se Ti povedla...! :))) Pěkný! :))

04.05.2007 07:38:00 | darmar~2

Zdá se,že bez svojí půvabné čerdějnice nemůžeš být,
ale dej pozor,mohla by Tě na koště proměnit
a potom, aniž bude mít důvod,
zametat s Tebou po celý život.

26.04.2007 07:57:00 | s.e.n

Už jsem koště oprášila.....;o)))Není nad "srandičky"

25.04.2007 21:23:00 | Theara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí