Smrt

Smrt

Anotace: pro vas ;o))

Jen ona je v očích neměnlivá
a ke všem stejně spravedlivá
říká se, že vladne všemu
ale podle mě jen jemu
hlídá pořád naše žití
tam, kde slyšíš jen vlčí vytí
stojí sama v temné noci
zvládá všechno bez pomoci
zase příjde brzo čas
a ona vyjde do ulic zas
ta žena v černém zavoji
co se nikdy ničeho nebojí...
Autor Nola77, 14.08.2004
Přečteno 643x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí