Noc Silvestrovská

Noc Silvestrovská

Anotace: A zase vzpomínám

Poslední doušek zůstal nedopit
a duši zalil nostalgický klid;
rány zvenčí se tišší zdály být
než náhlá touha zase začít žít.

V tom tichu duše uzavřen byl cit,
stačilo chtít a také pochopit
co měl mi dát rok a co vzít,
na chvíli,jen na tu malou, život zastavit.

Beze slov a přece hlasitě
jsi řekl cos chtěl a přestal jsi se smát,
ten svět co tíží,škoda, mění tě
mnoho jsi nestačil mu dát...

Pak osud uzavřený v nekonečnu
bude se točit do posledního výdechu
a až překoná perleťovou tečnu
Bůh bude ochvěn, bez dechu...
Autor Dilla, 25.04.2007
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda to je melodie. Velmi povedená!

25.04.2007 13:22:00 | Gregy

ta poseldní sloka se mi moc líbí,zejména:a až překoná perleťovou tečnu..:-)

25.04.2007 12:27:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí