Lament

Lament

Anotace: Nemoc? Ne, děkuji!

Choroba, ta krutá víla,
odebírá síly Tobě,
kdy jen zmizí, kdy odejde?
Snad to bude v krátké době!

Zlá víla mi nedovolí,
ni na chvilku Tě navštívit,
mohu tak jen tiše doufat,
že Tě brzy nechá být.

Scházíš mi a je mi smutno,
Ptám se, kdy Tě uvidím.
Vílo zmiz, jen pryč se stáhni,
a vezmi s sebou ten svůj stín.
Autor Samuel Thorn, 07.04.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí