mladičké příbuzné

mladičké příbuzné

Anotace: co se tak strašně těžko říká přímo

Ještě dítě...
taky žena
Snad prý...
nebýt poslední...
...ve třídě???

---- drahá...
Srdce bolí
Jazyk mlčí

Krutý závod
mladých holek...
V drobných rozdat
poklad vzácný

Příliš brzy...

Zbude bolest
potupení...
Nikdo nic nepozná
a přece
jsi úplně jiná

Co´s to provedla
svému srdci????

...lidi mlčí...

Naději dá snad
jen velký Lékař
zlomených srdcí
i charakterů

to jméno znáš???
Autor Ik, 25.04.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Může to být i docela příjemné a bez kouska potupy, vážně!

10.05.2007 00:27:00 | Slovánek

V některých věcech by se nemělo spěchat a tahle mezi ně rozhodně patří...

03.05.2007 23:01:00 | Lorraine

Máš velkou pravdu...

25.04.2007 14:41:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí