Druhé oči

Druhé oči

Anotace: jak to je, kdyz jste druzi pro nekoho, kdo je pro vas prvni

Druhé oči

Od první chvíle byla jsem ta druhá
v mém smíchu jsi slyšel její smích
potkal jsi mou tvář a hledal její oči
spatřil jsi mé a ona byla v nich

Hladil jsi mé ruce a doufal, že se změní
zázrakem na její
…nestalo se nic
jen ty druhé oči pláčou
snad milovat Tě neměly
Autor Stepa, 07.04.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí