Třpyt hvězd mi připomínají Tebe

Třpyt hvězd mi připomínají Tebe

Anotace: noční básnička :)

Je noc...na nebi se hvězdy třpytí,
uprostřed měsíc tajemně svítí.
Kdepak asi jsi?Copak děláš?
Jsem tady,ty jsi dál než já.
Možná jsi blizoučko...někde mě hledáš.
Láska je ale stále s námi,
je krásná,není zlá.
Těším se,až si mě najdeš
a zase budem spolu sami,
pohledy do očí,má dlaň v tvé dlani.
A tak ti zatím posílám sladkou pusu a krásné sny
o naší společné chvíli.
Čekám na tebe,tak se seber a najdi mě,načerpej si z lásky síly.
Pomůžu ti, chci tě mít u sebe.
Tak nezapomeň...v srdíčku nosím jen tebe.
Autor Gagulii, 07.04.2005
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí