Blízkost

Blízkost

Anotace: ...

Prosím Tě, nekřič.
Nejsem tak daleko,
jak ty si myslíš
a bouři v sobě
tím stejně nepřehlušíš.
Jestli však odejdu,
do smrti budeš slyšet to ticho.
Autor fijalka, 27.04.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..slyšet ticho...brrrr. Krátké, stručné, výstižné a pěkné.

28.04.2007 18:49:00 | Theara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí