Strom

Strom

Anotace: no ctete sami:))

U studně usychá
můj strom života
památku zanechá
vůní světa
Jako strom zelený
Na jaře rozkvetlý
Jak louka zelená
Na podzim umírá
Tak cítím se
Když myslím na tebe
A princ na bílém koni nese se
Když duše tělo opouští
A stoupá do nebe
Můj život zněl jak cesta pouští
-A ty?- Už jsi zapomněl?
Na mě, na maličkost mou…
Však já nezapomněla na tu tvou
Autor Fried Green Tomatoes, 27.04.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí