My friends

My friends

Anotace: Proč já vlastně žiju,proč se v žilách line krev.....

Přátelé jsou skvělá věc,
Bez přátel se nedá být,
Jsou jako pro rytíře meč,
Bez nich ani neumím žít.

Znám partu skvělých holek,
Co úplně nejlepší jsou,
Jsme něco jako spolek,
Ony nikdy nezklamou.

I nově poznaní přátelé jsou skvělý,
Je vidět že se všechno mění.
Jsem vděčná že je všechny znám,
I když najevo to moc nedávám.

To jsem psala měsíc zpátky,
Za tu dobu hodně se změnilo,
Nemůžu utéct zadními vrátky,
Jako by se něco do mě vtělilo.

Nejsem stejná jako dřív,
Jsem nějaká jiná,
Nevím jestli mlčet nebo mlít,
Čím jsem vina?

Proč se život musí měnit,
Proč člověk musí žít,
Nevím co se musí změnit,
Aby bylo všechno jako dřív.

Pokládám si otázku:
Proč já vlastně žiju,
Proč se v žilách line krev,
Co před kamarády kryju,
Smutek nebo vztek?

Už nevím co dělat mám,
Jestli se smát nebo brečet,
Asi to v sobě uschovám,
Nechám je nad mým hrobem klečet.
Autor N.Ryba, 28.04.2007
Přečteno 586x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikol,je to moc hezký, a to se jako doopracd takhle cítíš???

29.04.2007 17:52:00 | pogísek

Hezké, i když se mi to moc nerýmuje...

28.04.2007 21:08:00 | veronicie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí