O starodávném umění

O starodávném umění

Anotace: ...které se, bohužel, ve školách neučí...

Chtěla bych vzdát hold dávnému umění,
které zahaluje tajemství.
Umění zázraků, léčení.
Můžem najít jeho poselství

v pověstech, bájích i pramenech,
jež nesou pečeť keltských druidů.
Vrátit se zpátky po kamenech,
k těm "dětem dubů" se sklonit půjdu.

Přírodní zákon jim v kolébce
zpívaly v písních silné stromy.
Neznali v sobě zločince,
neměli potřebu žít tak, jako my...

A jejich cesta? Práce díl
pro pomoc jiným, zmoudření,
co starý druid se naučil,
na to nemáme školení...
Autor Cecilka, 08.04.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí